Širimo znanje

Koristne in zanimive izobraževalne vsebine
Posnetek spletne predstavitve

5 pristopov k povečanju motivacije učencev in razumevanja s primeri iz tiskanega gradiva Jaz, midva, mi ter zbirke IzziRokus

Ste morda zamudili spletno predstavitev, na kateri je Mateja Zupančič z učitelji delila svoje izkušnje s poučevanjem z učno serijo Jaz, midva, mi – kaj je tisto, kar imajo učenci najraje v samostojnih delovnih zvezkih oz. učbenikih, kako poveča njihovo motivacijo? Predstavila je tudi, kako bogato zasnovana in preprosta za uporabo je nova generacija digitalnih učnih gradiv IzziRokus Domovinska in državljanska kultura in etika. Če si jo želite ogledati, vas na spodnji povezavi čaka njen posnetek.

Vas zanimajo izobraževanja za strokovno in osebnostno rast?

Logo Modra akademija

Za vas imamo na voljo vrsto izobraževalnih srečanj, ki se jih lahko udeležite bodisi v živo na razpisanih terminih, s povabilom na vašo šolo ali prek spleta! Izbrani predavatelji in predavateljice vam bodo skozi praktične delavnice pomagali pri pridobivanju novih in nadgrajevanju že usvojenih znanj na področju kompetenc prihodnosti. Število mest je omejeno, zato vas vabimo k prijavi že danes na www.modra-akademija.si.