Dinamične učne ure z e-gradivom

Olajšajte si delo

Vsem učiteljem in učencem, ki uporabljajo Rokusova gradiva za naravoslovje, so na www.iRokus.si brezplačno na voljo elektronske različice gradiva.

Elektronske oblike učbenikov in samostojnih delovnih zvezkov iz serije Dotik narave vključujejo multimedijske vsebine: videoposnetke, interaktivne naloge in 2D-animacije.

  • S projiciranjem e-gradiva boste laže motivirali učence in usmerjali njihove dejavnosti.
  • Pouk bo zato privlačnejši, nazornejši in učinkovitejši.
  • Elektronsko gradivo je po vsebini enako tiskani različici, ima pa dodano orodjarno s preprostimi, a uporabnimi orodji.
  • Z uporabo e-gradiv se razvija in krepi digitalna pismenost učencev in učenk.

Zbirka multimedijskih in interaktivnih vsebin:

MULTiRokus Naravoslovje 6 in 7

www.iRokusPlus.si

Na spletni strani www.iRokusPlus.si sta za nakup na voljo zbirki multimedijskih in interaktivnih vsebin MULTiRokus Naravoslovje 6 in 7, ki na enem mestu združujeta interaktivne elemente. MULTiRokus Naravoslovje 6 vsebuje skupaj 50 videoposnetkov, 23 animacij, 31 interaktivnih nalog, 6 interaktivnih iger in 3 modele molekul, MULTiRokus Naravoslovje 7 pa 58 videoposnetkov, 14 animacij, 32 interaktivnih nalog in 5 interaktivnih iger.

Brezplačni preizkus: vabimo vas, da izkoristite možnost 30-dnevnega brezplačnega preizkusa, ki vam je na voljo na spletni strani www.iRokusPlus.si, v razdelku Nakup (cena, navedena pod gradivom, je 0,00 EUR). Preizkus je mogoč le enkrat v šolskem letu.