Učna gradiva za naravoslovje v 6. in 7. razredu

Raziščite vse možnosti

Po prenovah učbenikov v seriji Dotik narave smo v letu 2018 izdali dva nova samostojna delovna zvezka, Dotik narave 6 in 7. Učno gradivo je namenjeno uporabi s kompletom pripomočkov za različne eksperimentalne dejavnosti, ki ga novi uporabniki BREZPLAČNO prejmete za svojo učilnico.

Vsi učbeniki in samostojni delovni zvezki so uporabnikom na voljo tudi v elektronski obliki na www.iRokus.si, obogateni s številnimi interaktivnimi elementi. Dodatna možnost za interaktivno poučevanje je serija iRokus+ Naravoslovje (6–7).

Na spletni strani www.iRokusPlus.si sta za nakup na voljo tudi zbirki multimedijskih in interaktivnih vsebin MULTiRokus Naravoslovje 6 in 7, ki na enem mestu (po posameznih poglavjih) prinašata animacije, interaktivne naloge, videoposnetke, galerije in simulacije.

Serija Dotik narave

BREZPLAČEN KOMPLET PRIPOMOČKOV ZA NARAVOSLOVJE!

Novi uporabniki prenovljenih učbenikov in samostojnih delovnih zvezkov Dotik narave 6 in 7 prejmete bogat nabor pripomočkov za različne dejavnosti in poskuse v učilnici! Komplet vsebuje pripomočke tako za učitelja kot tudi za učenca ter tako spodbuja izkustveno učenje in raziskovanje.

Interaktivni učni kompleti iRokus+