Širimo znanje

Koristne in zanimive izobraževalne vsebine
Webinar: KLASSE IZ PRVE ROKE

V tem šolskem letu so nas razmere prisilile, da smo se srečevali zgolj virtualno. S serijo izobraževanj Klasse iz prve roke smo vam poskušali ponuditi nekaj koristnih napotkov in idej, kako učno serijo Klasse popeljati v razred. Upamo, da je na njih vsak izmed vas našel kaj zase. Verjamemo, da je učna serija Klasse odlična izbira za vse, ki si želite sodobno in razgibano gradivo, zato se veselimo vseh novih uporabnikov v prihajajočem šolskem letu.

Predavatelj: Dejan Kramžar

Na srečanju nam je Dejan Kramžar predstavil praktičnost in preprostost uporabe digitalne različice učne serije Klasse, ki je potrjena za poučevanje nemščine v zadnjem triletju osnovnih šol.
Na delavnici ste spoznali, kako gradivo Klasse vključevati v pouk prek LMS-sistema BlinkLearning, kjer lahko spremljate napredek učencev pri vseh štirih komponentah usvajanja tujega jezika. Sistem je mogoče uporabljati v razredu, za samostojno delo in za pouk na daljavo, saj omogoča dodeljevanje nalog in komunikacijo s povratno informacijo. Učna serija Klasse je na voljo v tiskani ali v digitalni obliki, lahko pa izberete tudi kombinacijo obeh (t. i. Media Bundle).

Vas zanimajo izobraževanja za strokovno in osebnostno rast?

Logo Modra akademija

Za vas imamo na voljo vrsto izobraževalnih srečanj, ki se jih lahko udeležite bodisi v živo na razpisanih terminih, s povabilom na vašo šolo ali prek spleta! Izbrani predavatelji in predavateljice vam bodo skozi praktične delavnice pomagali pri pridobivanju novih in nadgrajevanju že usvojenih znanj na področju kompetenc prihodnosti. Število mest je omejeno, zato vas vabimo k prijavi že danes na www.modra-akademija.si.