Širimo znanje

Koristne in zanimive izobraževalne vsebine
PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNO 60-MINUTNO SPLETNO PREDAVANJE!

Zgodovina: različni tipi učencev, različni tipi poučevanja

V razredu se srečujemo z različnimi tipi učencev, ki se učijo na različne načine - nekateri se najučinkoviteje učijo z branjem, drugi s poslušanjem, tretji s pomočjo slikovnih gradiv. Nekateri se več naučijo, če svoje ideje preverjajo v skupinski razpravi, drugi se raje učijo sami.

Vam v vaš pouk zgodovine uspe vključiti različne tipe učencev? Poskusimo skupaj!

Pridružite se nam na učni uri za 8. razred z naslovom Krepitev narodne zavesti Slovencev v 19. stoletju in prisluhnite zamislim, kako lahko vanjo vključimo različne tipe učencev. Svoje izkušnje pri poučevanju in uporabne predloge za delo v razredu vam bo predstavila učiteljica zgodovine Anita Mirjanić iz Osnovne šole Gradec.

Četrtek, 23. februar 2023, ob 18. uri

Posnetek spletne predstavitve

Predstavitev prenovljenega učbenika Potujem v preteklost 6 in zbirke IzziRokus Zgodovina

Predavateljica: mag. Jelka Miranda Razpotnik

2022

Vas zanimajo izobraževanja za strokovno in osebnostno rast?

Logo Modra akademija

Za vas imamo na voljo vrsto izobraževalnih srečanj, ki se jih lahko udeležite bodisi v živo na razpisanih terminih, s povabilom na vašo šolo ali prek spleta! Izbrani predavatelji in predavateljice vam bodo skozi praktične delavnice pomagali pri pridobivanju novih in nadgrajevanju že usvojenih znanj na področju kompetenc prihodnosti. Število mest je omejeno, zato vas vabimo k prijavi že danes na www.modra-akademija.si.